Albatrossin sydän (tulossa 2021)

Nostalginen 70-luvulle sijoittuva musiikkinäytelmä Tenho Kaipaisesta, sinnikkäästä haaveilijasta, ja vanhasta laivasta, jolla on albatrossin sydän.

Tenho Kaipainen on aina kaivannut pois ja haaveillut lähtemisestä Amerikkaan, Välimerelle tai edes Paltamoon. Tenho on hiljainen ja hitaalla tavalla ahkera ihminen, sitä ihmistyyppiä, jonka poissaoloa ei huomaa. Työpaikalla, josta hänet yt-meneteltiin vuosi sitten, hänet muistavat enää kaksi kaveria, Pelso ja Konnunsuo. Kaipaisen puoliso saneerasi uivelokumppaninsa muutama kuukausi sitten tehdäkseen tilaa räväkämmälle ihmissuhteelle. Tenho Kaipaisen ansiosidonnaiset päivät kuluvat nyt jokisuun telakalla Albatrossin, pienen hinaajavanhuksen kunnostustöissä. Tarkoituksena on päästä lähtemään lähiaikoina Välimerelle. Yllättävät vastoinkäymiset ja muut hidasteet seuraavat toisiaan ja mutkistavat Tenhon suunnitelmia, eikä sopivaa matkaseuraakaan näytä sitkeistä yrityksistä huolimatta löytyvän. Elämä, onni ja kaikki hyvä tuntuvat olevan hyvin kaukana ja saavuttamattomissa, vaikka kaikki tarpeellinen saattaisi olla hyvin lähellä ja elettävissä, jos vain osaisi nähdä.

Työryhmä
Näyttelijät Anna-Liisa Heikkinen, Heli Heikkinen, Juha Kangasmäki, Ari Kelin, Sari Korkkonen, Airi Korpela, Anna-Kaisa Korpinen, Seppo Niskanen, Sirpa Niskanen, Aarne Tampio
Säestys Heli Heikkinen ja Juha Korpinen
Käsikirjoitus ja ohjaus Anja Tiainen
Koreografiat Aarne Tampio
Laulujen sovitukset Anna-Kaisa ja Juha Korpinen
Äänisuunnittelu Juha Seppänen
Valot Pekka Moilanen
Tarpeisto ja puvustus Sari Korkkonen
Juliste ja käsiohjelma Veera Tokkonen

Esitykset Generaattorilla, Kauppakatu 36

KORONATILANTEEN johdosta kaikki Generaattorin esitystoiminta on peruttu 15.4. asti. Albatrossin ensi-illasta ja esityskaudesta tiedotetaan myöhemmin.

Kaikki liput 10 €. Lippuvaraukset puh. 040 818 9962 tai kajaaninharrastajateatteri@gmail.com
Esityksen kesto noin 1 h 15 min