Eläkkeellä lähden heidän kanssaan risteilylle (2012)

Eläkkeellä lähden heidän kanssaan risteilylle on lämmin, hauska ja vähän surullinenkin esitys ystävyydestä ja yksinäisyydestä.

Monipuolinen musiikki Vesa-Matti Loirista Kuningasideaan ja Jarkko Martikaisesta Bill Withersiin yhdessä uusien, vanhojen, löydettyjen ja lainattujen tekstien kanssa muodostavat täydellisesti elokuun alun pimeneviin iltoihin sopivan kokonaisuuden.

Esitys sisältää paitsi runsaasti hyvää musiikkia ja tuoreita näkökulmia ystävyyteen myös huolta yksinäisistä, kirjeen aidolta tosielämän ystävältä, suurten rakkauselokuvien ikimuistoisimpia kohtauksia ystävyysversioina, paljon vettä sekä pakollisen viittauksen Sinkkuelämää -televisiosarjaan.

Eläkkeellä lähden heidän kanssaan risteilylle on uusi kotimainen kantaesitys. Kajaanin Harrastajateatterin tuottama ja Elina Kilkun ohjaama esitys saa ensi-iltansa 5.8. Kajaanin Raatihuoneen ja Taidemuseon välisellä sisäpihalla.

Ihana lauluilta tekee elämästä puutarhajuhlan.

Dramaturgia ja ohjaus: Elina Kilkku
Esiintyjät ja muusikot: Juho Hannikainen, Samppa Heikkinen, Tuuli Kainulainen, Antti-Esko Ronkainen, Sara Saxholm, Valtteri Tauriainen ja Antti Vilhunen
Tuotanto: Kajaanin Harrastajateatteri 2012