Albatrossin sydän palaa Generaattorille 2021

Ohjelmistossa jatkaa myös syksyllä 2020 ensi-iltansa saanut LUMILINKO, ja TähtiRetki –scifiparodia valmistuu esityskuntoon kevään aikana.

Esitysajoista tiedotetaan lähiaikoina.

Albatrossin sydän on nostalginen 70-luvulle sijoittuva hyvän mielen musiikkinäytelmä Tenho Kaipaisesta, sinnikkäästä haaveilijasta, ja vanhasta laivasta, jolla on albatrossin sydän.

Tenho Kaipainen on aina kaivannut pois ja haaveillut lähtemisestä Amerikkaan, Välimerelle tai edes Paltamoon. Tenho on hiljainen ja hitaalla tavalla ahkera ihminen, sitä ihmistyyppiä, jonka poissaoloa ei huomaa. Työpaikalla, josta hänet yt-meneteltiin vuosi sitten, hänet muistavat enää kaksi kaveria, Pelso ja Konnunsuo. Kaipaisen puoliso saneerasi uivelokumppaninsa muutama kuukausi sitten tehdäkseen tilaa räväkämmälle ihmissuhteelle. Tenho Kaipaisen päivät kuluvat nyt jokisuun telakalla Albatrossin, pienen hinaajavanhuksen kunnostustöissä. Tarkoituksena on päästä lähtemään lähiaikoina Välimerelle. Yllättävät vastoinkäymiset ja muut hidasteet seuraavat toisiaan ja mutkistavat Tenhon suunnitelmia, eikä sopivaa matkaseuraakaan näytä sitkeistä yrityksistä huolimatta löytyvän. Elämä, onni ja kaikki hyvä tuntuvat olevan hyvin kaukana ja saavuttamattomissa, vaikka kaikki tarpeellinen saattaisi olla hyvin lähellä ja elettävissä, jos vain osaisi nähdä.

Työryhmä:

Näyttelijät Anna-Liisa Heikkinen, Heli Heikkinen, Juha Kangasmäki, Sari Korkkonen, Airi Korpela, Anna-Kaisa Korpinen, Seppo Niskanen, Sirpa Niskanen, Aarne Tampio. Säestys Heli Heikkinen ja Juha Korpinen
Käsikirjoitus ja ohjaus Anja Tiainen
Laulujen sovitukset Anna-Kaisa ja Juha Korpinen
Koreografiat Aarne Tampio
Äänisuunnittelu Juha Seppänen
Valot Pekka Moilanen
Tarpeisto ja puvustus Sari Korkkonen
Juliste ja käsiohjelma Veera Tokkonen

Kesto 1 tunti 15 min. Ei väliaikaa.