Kajaanin Harrastajateatteri hakee osallistujia ensi talvikauden produktioihin

Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset ja kaikenlaiset harrastajat: puvustajat, lavastajat, näyttelijät sekä muusikot. Eikä huolta, jos et itseäsi löytänyt noista neljästä sanasta! Mikäli teatterin tekeminen kiinnostaa muttet ole varma mitä haluaisit tehdä, tule tutustumaan meininkiin torstaina 30.8. klo 18.00 Generaattorille (Kauppakatu 36, käynti Raatihuoneentorilta).

Tilaisuudessa esitellään kaksi syyskuussa alkavaa produktiota, KÖYHYYS ja HARMAIDEN ALUEELLA. Paikalla pääset kysymään niistä tarkemmin ja voit myös ilmoittautua mukaan.

1. KÖYHYYS. Kajaanin Harrastajateatteri ja Kirkon keskusteluapu tuottavat yhteistyöesityksen, jonka teemana on köyhyys. Millaista on elää koko elämänsä köyhyydessä? Entä jos yhtäkkiä vain menettää kaiken? Mitä on hengen köyhyys? Muun muassa näihin kysymyksiin näytelmä etsii vastauksia. Esitys tehdään ryhmätyönä, ja se muokkautuu ja valmistuu työryhmän ajatusten ja harjoitusten pohjalta. Ensi-ilta on helmikuussa.

2. HARMAIDEN ALUEELLA. Kainuulaista muinaisuskoa, scifiä ja somehässäkkää päivänpoliittisella twistillä. Marjanpoimijat löytävät yllättäen syvältä Kainuun korvesta ihmisenkaltaisten olentojen yhteisön. Löytö herättää valtavaa kiinnostusta ja hämmennystä. Onko kysymys tuntemattomasta varhaiskantaisesta kulttuurista, uskomusolennoista vai avaruusolioista ja miten löytöä voisi hyödyntää kaupallisesti? Mitä olioille pitäisi tehdä, miksi ja kenen on vastuu? Näytelmän ohjaa Sara Saxholm, ja ensi-ilta on huhtikuussa.

Jos et pääse paikalle 30.8., ota yhteys Petja Korkkoseen puh. 050 437 2079 tai laita viestiä os. kajaaninharrastajateatteri@gmail.com

Tervetuloa mukaan!