Kajaanin Harrastajateatteri järjestää yhdessä Kajaanin kaupunginteatterin kanssa nuorten teatterikurssin

Sinä yläasteella, lukiossa tai ammattiopistossa opiskeleva, 2003-2008 syntynyt nuori, kiinnostaako teatteri?

Haluaisitko aloittaa teatteriharrastuksen ja mietit, miten pääsisit alkuun?

Haluaisitko tutustua teatterin tekemisen perusteisiin monipuolisesti kokeillen, liikkuen ja kirjoittaen?
 
Haluaisitko oppia näyttelijäntyön perusteita mukavassa ja turvallisessa ympäristössä ilman suorituspaineita? Luovuutta, läsnäoloa, keskittymistä, kuuntelemista, heittäytymistä, uskaltamista,
ajatusten sanoittamista…

Kurssin tavoitteena on antaa valmiuksia osallistua yleisölle esitettävän näytelmän tekemiseen. Teatterikurssin käytyäsi olet rohkeampi lähtemään mukaan ja sitoutumaan kesäteatteriin tai talvikauden näytelmäproduktioon.

Kurssin opettaja on teatteriohjaaja Sanna Heikkinen. 
Kurssi toteutetaan pe-su 25.-27.2.2022.
 
Aloitus on perjantaina 25.2. klo 18.30. Kokoonnumme Kajaanin kaupunginteatterin Seminaarin näyttämön (Seminaarin päärakennus) aulaan klo 18.30. Katsomme näytelmän Kemiaa ja keskustelemme siitä. Ilta päättyy klo 21.00.

Lauantaina ja sunnuntaina kokoonnumme 10.00-15.00 Kajaanin Harrastajateatterin salissa Generaattorilla, osoitteessa Kauppakatu 36 Kajaani.

Kurssimaksu 40 € maksetaan ennen kurssin alkua. Kurssilaisen edellytetään osallistuvan kurssille koko kurssin ajan. Osa-aikainen osallistuminen ei ole mahdollista. Varusteeksi mukavat joustavat vaatteet, villasukat, sisätossut tai luistamattomat sukat, omat eväät ja vesipullo.
  
Ilmoittautumiset Kajaanin Harrastajateatteriin Anja Tiaiselle puh. 040 818 9962. Alle 18-vuotiaan osallistumisen ja yhteystiedot ilmoittaa huoltaja. Ilmoittautumisaika alkaa sunnuntaina 23.1. klo 9.00

Osanottajat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.