KHT ja Kajaanin kaupunginteatteri järjestävät nuorten teatterikurssin helmikuussa

Sinä yläasteella, lukiossa tai ammattiopistossa opiskeleva, 2004-2009 syntynyt nuori, kiinnostaako teatteri?

Haluaisitko aloittaa teatteriharrastuksen, ja mietit miten pääsisit alkuun? Haluaisitko tutustua teatterin tekemisen perusteiseen monipuolisesti kokeillen, liikkuen ja kirjoittaen?

Haluaisitko oppia näyttelijäntyön perusteita mukavassa ja turvallisessa ympäristössä ilman suorituspaineita? Luovuutta, läsnäoloa, keskittymistä, kuuntelemista, heittäytymistä, uskaltamista, ajatusten sanoittamista…

Kurssin tavoitteena on antaa valmiuksia osallistua yleisölle esitettävän näytelmän tekemiseen. Teatterikurssin käytyäsi olet rohkeampi lähtemään mukaan ja sitoutumaan kesäteatteriin tai talvikauden näytelmäproduktioon.

Kurssin opettaja: teatteriohjaaja Sanna Heikkinen

Kurssin ajankohta: Pe-su 3.-5.2.2023

Aikataulu: Perjantaina 3.2. klo 18-12, lauantaina ja sunnuntaina 10.00-15.00

Paikka: Kajaanin Harrastajateatterin sali Generaattorilla, osoitteessa Kauppakatu 36. Sisäänkäynti Raatihuoneen torin puolelta.
Kurssimaksu: 45 €, maksetaan ennen kurssin alkua.

Tärkeää: Kurssi on kokonaisuus, ja kurssilaisten edellytetään osallistuvan kurssille koko kurssin ajan. Osa-aikainen osallistuminen ei ole mahdollista. Varusteeksi mukavat, joustavat vaatteet, villasukat, sisätossut tai luistamattomat sukat, omat eväät ja vesipullo.

Ilmoittautuminen: Kajaanin Harrastajateatterille sähköpostilla osoitteeseen kajaaninharrastajateatteri@gmail.com tai puhelimitse 044 800355 (soittoaika ma-pe klo 9.11 ja ke klo 16-18).

Alle 18-vuotiaan osallistumisen ja yhteystiedot ilmoittaa huoltaja.

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 2.1. klo 9.00. Osanottajat otetaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Järjestäjä: Kajaanin Harrastajateatteri & Kajaanin kaupunginteatteri