Tervetuloa tekijäksi Teatterifestiin!

Kajaanin Harrastajateatterin Teatterifest on lyhyt, alle kaksi viikkoa kestävä teatteritapahtuma, jonka tarkoituksena on tehdä lyhyessä ajassa erillisistä kohtauksista koostuva, episodimainen esitys, joka esitetään yleisölle kerran Kajaanin Generaattorilla perjantaina 24.3. klo 19:00.

Esityksen kohtaukset tehdään kollektiivisesti työryhmän kesken, minkä jälkeen niistä koostetaan yksi iso, yleisölle esitettävä kokonaisuus. Teatterifestiä vetää maaliskuussa ohjaaja-näyttelijä Elias Keränen.

Teatterifestin tarkoituksena on alentaa kynnystä aloittaa tai kokeilla teatteriharrastusta ja antaa mahdollisuus aikataulullisesti pienemmällä sitoutumisella testata näyttelemistä tai vastavuoroisesti ääni- tai valosuunnittelua, tai jopa käsikirjoittamista ja ohjaamista. Osallistuminen vaatii vain, että olet täyttänyt 13-vuotta vuotta ja pystyt sitoutumaan jokaiseen harjoitukseen ja demoiltaan.

Eri kohtauksista koostuva kokonaisuus edustaa yhtä tiettyä lajityyppiä eli genreä. Maaliskuussa tämä genre on KAUHU.

Tervetuloa Teatterifestiin mukaan! Ei ole väliä oletko tehnyt teatteria jo pitkään tai et kertaakaan, festi on kaikille teatterista innostuneille, oma-aloitteisille ja kiinnostuneille avoin. Ilmoittaudu Teatterifestiin perjantaihin 10.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kajaaninharrastajateatteri@gmail.com

Jos sinulle nousee lisää kysymyksiä tai huomioita teatteriprojektiin liittyen, ota yhteyttä Kajaanin Harrastajateatterin hallitukseen ja/tai ohjaajaan sähköpostitse.

Elias Keränen: elias.keranen@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa!

Terveisin,
Kajaanin Harrastajateatteri